”Hullun hauska Turku” -piirustuskilpailu

Hei Turkulainen! Nyt olisi oivallinen aika keksiä koko perheen voimalla hauskoja ja ehkä vähän hullujakin ideoita toteutettavaksi Turussa!

DaisyLadies ry järjestää yhteistyössä Kaupunginosaviikkojen kanssa piirustuskilpailun, jonka aiheena on ”Hullun hauska Turku”.

Haastamme kaikki Turkulaiset ideoimaan piirtämällä joku hauska ja ehkä vähän hullukin juttu, jonka haluaisit nähdä rakennettavan/järjestettävän Turussa. Se voi olla esimerkiksi rakennus, patsas, tapahtuma, leikkipaikka jne. Anna mielikuvituksesi lentää!

Piirustuksen voi lähettää postitse osoitteeseen:

DaisyLadies ry/Kaupunginosaviikot, Linnankatu 41, 20100 Turku

Tai sähköpostitse (skannaus/valokuva):

daisyladies.turku@gmail.com tai info@kaupunginosaviikot.net

Piirustukset tulee lähettää 15.5. klo 16 mennessä.

Kerro meille piirustuksen yhteydessä nimesi, ikäsi ja yhteystietosi. Kerro myös missä päin Turkua haluaisit että ideasi toteutettaisiin!

DaisyLadies ry:n ja Kaupunginosaviikkojen edustajista koostuva raati valitsee voittajan ja voittanut piirustus sekä muita parhaimpia ideoita julkaistaan lehdessä ja nettisivuilla (www.daisyladies.fi ja www.kaupunginosaviikot.net). Hauskin/hulluin idea palkitaan ravintola Suomalaisen Pohjan lahjakortilla.

Lisätietoja piirutuskilpailusta voi kysyä: 

daisyladies.turku@gmail.com tai info@kaupunginosaviikot.net

Haastamme samalla kaikki Suomen kaupungit mukaan toteuttamaan samanlainen kilpailu omassa kaupungissa! Tuodaan iloa poikkeustilanteen keskelle ja ideoidaan yhdessä hullun hauska Suomi!