Kaupunginosaviikkojen ohjelmahaku vuodelle 2024 on auki

Vuoden 2024 erityisenä teemana on ”Lasten ja nuorten Turku”. Kansalaisten alueellisen yhteistyön kehittäminen ja kaupunginosayhteisöllisyys ovat myös jatkuvina teemoina edellisvuosien tapaan. Kaikenlaisia ohjelmasisältöjä voi ehdottaa!

Toiminta kaupunginosissa voidaan toteuttaa Kaupunginosaviikkona tai Kaupunginosapäivänä. On myös mahdollista yhdistää kahden maantieteellisesti sopivasti sijaitsevan kaupunginosan viikot yhteen. Lisäksi on mahdollista toteuttaa 2-4 päivän Kaupunginosapäivät.

Vuoden 2024 ohjelmahaku on nyt voimassa ja päättyy 31.10.2024. Toivomme, että hakemukset jätetään mahdollisimman aikaisin kevään aikana, jotta tulevat tapahtumat saadaan mahdollisimman aikaisin mukaan tämän vuoden tapahtumakalenteriin, tiedotteisiin ja lehtijuttuihin.

Kaupunginosaviikkojen ohjelmaan valittu taho suunnittelee, toteuttaa ja organisoi ohjelmakokonaisuutensa itse. Turun Kaupunginosaviikkojen tuki ry tukee tapahtumanjärjestäjiä, koordinoi tapahtumavuotta, sekä huolehtii yleistiedotuksesta ja markkinoinnista.

Tänä vuonna Turun Kaupunginosaviikkojen Tuki ry:llä on mahdollisuus kustantaa tapahtumille ohjelmakalentereita ja julisteita. Kappalemäärät määräytyvät harkinnanvaraisesti tapahtumanjärjestäjän tarve huomioiden. Myönnämme mahdollisuuksien mukaan myös tapahtuma-avustuksia (tarkka summa tarkentuu kevään aikana kun olemme saaneet päätöksen tämän vuoden rahoituksesta). Suosittelemme jättämään ohjelmahakemuksen mahdollisimman pian keväällä, jos on tarkoitus hakea myös avustusta.

Tervetuloa mukaan!

Tarkemmat hakuohjeet ja hakulomakkeet löytyvät täältä.

Lisätiedot: info@kaupunginosaviikot.net

HUOM! Turun Kaupunginosaviikkojen Tuki ry:n tarjoamat tukimuodot (mainosmateriaalien painatus, tapahtuma-avustus, rekvisiitan lainaus jne.) edellyttävät että tapahtuman vastuujärjestäjä on Turun Kaupunginosaviikkojen Tuki ry:n jäsen. Jäsenyydestä ja liittymisestä lisää täällä.