Heinäkuussa vietetään Paattisten & Tortinmäen Kaupunginosaviikkoa

Lähde tutkimusmatkalle Turun pohjoisosiin: Paattisten & Tortinmäen Kaupunginosaviikolla 30.6.-7.7. luvassa on niin taidetta, tanssia kuin urheiluakin. Viikon kohokohtana ovat perinteiset Tortinmäen mansikkamarkkinat lauantaina 6.7. Paattisilla ja ympäristössä on useita mansikkatiloja ja lämmin alkuvuosi viittaa siihen, että mansikkasato on parhaimmillaan mansikkamarkkinoiden aikana. Tutustu koko viikon ohjelmaan täällä.

Paattisten & Tortinmäen viikolla on mukana runsaasti alueen yrityksiä. Perjantaina 5.7. järjestettävä kauppojen ja palveluiden yö tarjoaa hauskan tavan tutustua paikalliseen tarjontaan. Hae kartta, kerää leimat ja osallistu palkintokorien arvontaan! Tapahtuman löydät myös Facebookista.

Paattisten keskustassa toimiva Käden Voima tarjoaa Kaupunginosaviikolla alennuksen hieronnoista:

30 min hieronta -20%  (24e, norm.30 e)

45 min hieronta  -15% (34 e,norm 40e)

Lisäksi kolmelle kävijälle arvotaan lahjakortti puolen tunnin hierontaan. Arvonta suoritetaan 7.7. ja voitoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

http://www.kadenvoima.com/

Matkailutila Toivolan Kievari Tortinmäessä toivottaa vieraat tervetulleeksi kesäkahvilaansa:

Ostoksen yhteydessä ilmaiset jäätelöpuikot lapsille. Kahvila avoinna ma-pe klo 12-18.  Pihapiirissä leikkipaikka, eläimiä saa rapsutella ja ruokkia luvan kanssa.

Lisäksi – 20% Joogaa saunassa –  lahjakorteista. Norm. 100 euroa (1-8 henkeä), kaupunginosaviikolla 80 euroa. Kortti voimassa 25.10.2019 asti. Max. 8 hengelle kerralla saunaan sopivia joogaliikkeitä puusaunassa. Lopuksi rentoudutaan saunatuvassa tilan oman yrttiteen ja suolaisen kera.

https://www.toivolankievari.com/