Kaupunginosaviikkojen avajaiset Turun pääkirjaston sisäpihalla 9.5.2019 klo 11-16

Tervetuloa mukaan Kaupunginosaviikkojen avajaisiin Turun pääkirjaston sisäpihalle torstaina 9.5.2019 klo 11-16.

Avajaisjuhlan ohjelmassa on puheita, köydenvetoa, karaokea, tanssia, sirkuspaja sekä muuta hauskaa ohjelmaa! Paikan päällä tarjolla myös lettuja, teetä ja mehua.

Koko tapahtuman ajan paikalla on Kaupunginosaviikkojen ohjelmassa mukana olevien järjestöjen ja muiden paikallistoimijoiden esittelypisteitä, joiden ohessa myös ohjelmaa kaikenikäisille.

Tapahtuman juontajina toimivat Turun Flikka 2018 Paula Pukkinen, DaisyLadies ry:n ohjaaja Neriman Al Take ja kaupunginvaltuutettu Alas Ali. Tilaisuuden avaa Turun Kaupunginosaviikkojen tuki ry:n hallituksen puheenjohtaja Hissu Kytö. Lyhyt puhe tilaisuuden kunniaksi kuullaan myös kaupunkiympäristölautakunnan varapuheenjohtaja Olli A. Mannilta sekä Kynnys ry:n aluesihteeri Olli Nordbergilta.

 

Jos yhdistyksesi/järjestösi jne haluaa varata maksuttoman esittelypöydän avajaisiin, lähetä viestiä osoitteeseen: info@kaupunginosaviikot.net (Huom! toivomme varaukset 30.4. mennessä). Kaupunginosaviikoilla on rajattu määrä pöytiä ja penkkejä. On myös mahdollista tuoda oma pöytä tapahtumaan.

Esittelypisteellä voi esitellä omaa toimintaa sekä mainostaa tulevaa Kaupunginosaviikkoa/-päivää. Pisteellä on mahdollista järjestää myös jotain pienimuotoista toimintaa kävijöille.

Pisteelle saa vedettyä sähköt. Myyntiä kirjaston pihalla ei saa harjoittaa. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:
• osallistuva taho/tahot ja yhteystiedot
• mahdollisen toiminnallisen ohjelman kuvaus
• haluatko varata meiltä pöydän vai onko sinun mahdollista tuoda oma pöytä
• onko tarvetta sähkölle

 

Avajaisten tarkempi ohjelma-aikataulu julkaistaan lähipäivinä, pysykää kuulolla!

Tapahtuma löytyy myös facebookista.

 

Lisätiedot: info@kaupunginosaviikot.net