Kaupunginosaviikkojen ohjelmahaku vuodelle 2019 on nyt auki!

Vuoden 2019 erityinen teema julkistetaan tammikuun aikana. Edellisvuosien tapaan jatkuvina teemoina ovat myös kansalaisten alueellisen yhteistyön kehittäminen ja kaupunginosayhteisöllisyys. Kaikenlaisia ohjelmasisältöjä voi ehdottaa!

Toiminta kaupunginosissa voidaan toteuttaa Kaupunginosaviikkona tai KaupunginosaPäivänä. On myös mahdollista yhdistää kahden maantieteellisesti sopivasti sijaitsevan kaupunginosan viikot yhteen. On myös mahdollista toteuttaa 3-4 päivän Osaviikko, jolloin yksi viikko voidaan jakaa esimerkiksi kahdelle kaupunginosalle puoliksi.

Vuoden 2019 ohjelmahaku aukeaa 14.1.2019 ja päättyy 31.10.2019. Mikäli haluaa tapahtumansa maaliskuussa julkaistavaan Kaupunginosaviikkojen ohjelmakalenteriin, on hakemus jätettävä 28.2. mennessä.

HUOM!  Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian keväällä, jos on tarkoitus hakea myös avustusta!

Kaupunginosaviikkojen ohjelmaan valittu taho suunnittelee, toteuttaa ja organisoi ohjelmakokonaisuutensa itse. Turun Kaupunginosaviikkojen tuki ry koordinoi ohjelmiston ja huolehtii viikkojen yleistiedotuksesta ja markkinoinnista sekä myöntää pientä harkinnanvaraista tukea tapahtumista koituviin kustannuksiin.

Tervetuloa mukaan!

Tarkemmat hakuohjeet ja hakulomakkeet löytyvät täältä.

Lisätiedot: info@kaupunginosaviikot.net

P.S. Turun Kaupunginosaviikkojen tuki ry hakee myös koko ajan uusia jäseniä. Liittymällä jäseneksi pääset mukaan tukemaan ja ideoimaan mainioita Kaupunginosaviikkoja! Liittymisohjeet löydät täältä.