Kaupunginosaviikkojen ohjelmahaku vuodelle 2020 on auki!

Vuoden 2020 erityinen teema on YMPÄRISTÖ. Edellisvuosien tapaan jatkuvina teemoina ovat myös kansalaisten alueellisen yhteistyön kehittäminen ja kaupunginosayhteisöllisyys. Kaikenlaisia ohjelmasisältöjä voi ehdottaa!

Toiminta kaupunginosissa voidaan toteuttaa Kaupunginosaviikkona tai Kaupunginosapäivänä. On myös mahdollista yhdistää kahden maantieteellisesti sopivasti sijaitsevan kaupunginosan viikot yhteen. Lisäksi on mahdollista toteuttaa 3-4 päivän Kaupunginosapäivät.

Vuoden 2020 ohjelmahaku on nyt voimassa ja päättyy 31.10.2020. Mikäli haluaa tapahtumansa huhtikuun lopulla julkaistavaan koko vuoden tapahtumia mainostavaan Kaupunginosaviikkojen ohjelmakalenteriin, on tiedot tapahtumista (vähintään ajankohta) ilmoitettava 19.4. mennessä.

HUOM!  Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian keväällä, jos on tarkoitus hakea myös avustusta!

Kaupunginosaviikkojen ohjelmaan valittu taho suunnittelee, toteuttaa ja organisoi ohjelmakokonaisuutensa itse. Turun Kaupunginosaviikkojen tuki ry koordinoi ohjelmiston ja huolehtii viikkojen yleistiedotuksesta ja markkinoinnista sekä myöntää pientä harkinnanvaraista tukea tapahtumista koituviin kustannuksiin.

Tervetuloa mukaan!

Tarkemmat hakuohjeet ja hakulomakkeet löytyvät täältä.

Lisätiedot: info@kaupunginosaviikot.net

P.S. Turun Kaupunginosaviikkojen tuki ry hakee myös koko ajan uusia jäseniä. Liittymällä jäseneksi pääset mukaan tukemaan ja ideoimaan mainioita Kaupunginosaviikkoja! Liittymisohjeet löydät täältä.