Kaupunginosaviikkojen ohjelmahaku vuodelle 2023 on auki

Turun Kaupunginosaviikkojen Tuki ry on saanut rahoituksen tällä vuodelle ja toimintamme starttaakin nyt tänä vuonna täysin voimin näin muutaman vuoden tauon jälkeen. Toivomme että tästä vuodesta saadaan hyvin tapahtumantäyteinen ja pystymme myös nyt tarjoamaan tapahtumanjärjestäjille erilaisia tukimuotoja.

Vuoden 2023 erityisenä teemana on ”Mahdollisuuksien Turku”. Mitä mahdollisuuksia Turku tarjoaa? Kaikki on mahdollista ja myös onnistuu, jos puhalletaan samaan hiileen! Kansalaisten alueellisen yhteistyön kehittäminen ja kaupunginosayhteisöllisyys ovat myös jatkuvina teemoina edellisvuosien tapaan. Kaikenlaisia ohjelmasisältöjä voi ehdottaa!

Toiminta kaupunginosissa voidaan toteuttaa Kaupunginosaviikkona tai Kaupunginosapäivänä. On myös mahdollista yhdistää kahden maantieteellisesti sopivasti sijaitsevan kaupunginosan viikot yhteen. Lisäksi on mahdollista toteuttaa 2-4 päivän Kaupunginosapäivät.

Vuoden 2023 ohjelmahaku on nyt voimassa ja päättyy 31.10.2023. Toivomme, että hakemukset jätetään mahdollisimman aikaisin kevään aikana, jotta tulevat tapahtumat saadaan mahdollisimman aikaisin mukaan tämän vuoden tapahtumakalenteriin, tiedotteisiin ja lehtijuttuihin.

Kaupunginosaviikkojen ohjelmaan valittu taho suunnittelee, toteuttaa ja organisoi ohjelmakokonaisuutensa itse. Turun Kaupunginosaviikkojen tuki ry tukee tapahtumanjärjestäjiä, koordinoi tapahtumavuotta, sekä huolehtii yleistiedotuksesta ja markkinoinnista.

Tänä vuonna Turun Kaupunginosaviikkojen Tuki ry:llä on mahdollisuus kustantaa tapahtumille ohjelmakalentereita ja julisteita. Kappalemäärät määräytyvät harkinnanvaraisesti tapahtumanjärjestäjän tarve huomioiden. Muutaman vuoden tauon jälkeen myönnämme myös jälleen tapahtuma-avustuksia (max. n. 500 €). Suosittelemme jättämään ohjelmahakemuksen mahdollisimman pian keväällä, jos on tarkoitus hakea myös avustusta.

Tervetuloa mukaan!

Tarkemmat hakuohjeet ja hakulomakkeet löytyvät täältä.

Lisätiedot: info@kaupunginosaviikot.net

HUOM! Turun Kaupunginosaviikkojen Tuki ry:n tarjoamat tukimuodot (mainosmateriaalien painatus, tapahtuma-avustus, rekvisiitan lainaus jne.) edellyttävät että tapahtuman vastuujärjestäjä on Turun Kaupunginosaviikkojen Tuki ry:n jäsen. Jäsenyydestä ja liittymisestä lisää täällä.