Kaupunginosaviikot jalkautuvat kaupunginosiin 2019

Ensi vuonna Turun Kaupunginosaviikkojen tuki ry jalkautuu eri kaupunginosiin ja järjestää kaupunginosatoimijoiden kanssa yhteistyössä keskustelutilaisuuksia noin kerran kuukaudessa Turun eri kaupunginosissa. Eri kaupunginosat osoittavat tilat ja huolehtivat alueen kaupunginosatoimijoiden kutsumisesta paikalle. Tilaisuuksiin kutsutaan mukaan myös päättäjiä. Kokouksien tarkoituksena on tutustuttaa kaupunginosatoimijoita ja päättäjiä toisiinsa, verkostoitua, suunnitella yhdessä tapahtumia ja kerätä aluetta koskevia kehitysideoita.

Kaupunginosatoimijat voivat ensi vuonna itse kutsua Turun Kaupunginosaviikkojen tuki ry:n pitämään keskustelutilaisuutta alueellaan. Voitte ehdottaa meille kuukautta tai jo tarkempaa ajankohtaakin.

Tarkoitus olisi että kaupunginosatoimijat keräisivät kaupunginosaansa koskevia asioita, joita haluaisivat keskusteutilaisuudessa esittää. Näistä asioista haluaisimme mieluusti tietää etukäteen, jotta voimme kutsua asioista päättävän viranomaisen mukaan tilaisuuteen.

Tilaisuuksiin kutsutaan DaisyLadies ry:n avustuksella mukaan myös alueen maahanmuuttaja-asukkaita, sillä tilaisuuksien tavoitteena on myös tuoda ihmisiä yhteen ja verkostoitua.

Toivomme ensi vuonna lisää aktiivista yhteistyötä ja lisätietoja ensi vuoden toiminnasta on luvassa heti vuoden alussa!

Lämpimät kiitokset kaikille kaupunginosatoimijoille hyvästä yhteistyöstä! Toivotamme tapahtumien täyteistä uutta vuotta!