Kaupunginosaviikkojen ohjelmahaku vuodelle 2021 on auki

Kaupunginosaviikot täyttää 10-vuotta, joten vuoden 2021 teemana on JUHLAVUOSI. Kansalaisten alueellisen yhteistyön kehittäminen ja kaupunginosayhteisöllisyys ovat myös jatkuvina teemoina edellisvuosien tapaan. Kaikenlaisia ohjelmasisältöjä voi ehdottaa!

Toiminta kaupunginosissa voidaan toteuttaa Kaupunginosaviikkona tai Kaupunginosapäivänä. On myös mahdollista yhdistää kahden maantieteellisesti sopivasti sijaitsevan kaupunginosan viikot yhteen. Lisäksi on mahdollista toteuttaa 3-4 päivän Kaupunginosapäivät.

Vuoden 2021 ohjelmahaku on nyt voimassa ja päättyy 31.10.2021. Toivomme, että hakemukset jätetään mahdollisimman aikaisin kevään aikana, mikäli haluaa tapahtumansa painettavaan tapahtumakalenteriin 2021.

Kaupunginosaviikkojen ohjelmaan valittu taho suunnittelee, toteuttaa ja organisoi ohjelmakokonaisuutensa itse. Turun Kaupunginosaviikkojen tuki ry koordinoi ohjelmiston ja huolehtii viikkojen yleistiedotuksesta ja markkinoinnista sekä myöntää pientä harkinnanvaraista tukea tapahtumista koituviin kustannuksiin.

Tervetuloa mukaan!

Tarkemmat hakuohjeet ja hakulomakkeet löytyvät täältä.

Lisätiedot: info@kaupunginosaviikot.net

P.S. Turun Kaupunginosaviikkojen tuki ry hakee myös koko ajan uusia jäseniä. Liittymällä jäseneksi pääset mukaan tukemaan ja ideoimaan mainioita Kaupunginosaviikkoja! Liittymisohjeet löydät täältä.